Γυαλιά καρφιά έκαναν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Σκληρή απάντηση από Κουμουνδούρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται»

Γυαλιά καρφιά έκαναν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Σκληρή απάντηση από Κουμουνδούρου

​Στόχος επιθέσεων έγινε ο... ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της νύχτας.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 02:20 άγνωστοι έσπασαν υαλοπίνακες και τζαμαρία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Χειμάρρας στον Βύρωνα, ενώ έριξαν και μπογιά.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 03.30 περίπου άγνωστοι έσπασαν υαλοπίνακες στο γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Ζηνοδότου, στο Παγκράτι. Στο σημείο βρέθηκε λοστός.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι και στην Κυψέλη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται»

«Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις στα γραφεία Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ (Βύρωνας, Γλυφάδα, Καισαριανή Κυψέλη, Παγκράτι, Χαλάνδρι) τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Σαββάτου, συνιστούν κινήσεις που παραπέμπουν ευθέως σε τραμπούκους και παρακρατικούς», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου σε σχετική ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας τα δυσάρεστα γεγονότα.

«Να ξέρουν καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται. Ο αγώνας για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα συνεχιστεί αδιάκοπα, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top