Ο 21χρονος που έβγαλε «νοκ άουτ» τον καρκίνο και έγινε bodybuilder- ΒΙΝΤΕΟ

Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkins στα 15 του- Πρώτη ανάρτηση: 14/05/2016 00:55

Ο 21χρονος που έβγαλε «νοκ άουτ» τον καρκίνο και έγινε bodybuilder- ΒΙΝΤΕΟ
​Ο Ηλίας Κύρτζαλης από τη Θεσσαλονίκη διαγνώστηκε στα 15 του με καρκίνο. Κατάφερε όμως να βγει νικητής. Τώρα σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία Σερρών, ασχολείται με το body building και το σώμα του είναι αξιοζήλευτο.
Ο καλογυμνασμένος νεαρός που βλέπετε στην οθόνη σας είναι 21 ετών. Έβγαλε με τη δύναμη της ψυχής του νοκ άουτ τον καρκίνο που τον χτύπησε όταν πήγαινε στη B' Λυκείου και μετά την περιπέτειά του έβαλε σκοπό να γίνει ένας σύγχρονος Ηρακλής.
"Στα 15 μου χρόνια διαγνώστηκα με λέμφωμα Hodgkins στον πνεύμονα, όμως παρ΄όλα αυτά δεν σταμάτησα να ελπίζω, να κάνω όνειρα για το μέλλον, να έχω στόχους, δεν το έβαλα ποτέ κάτω, δεν άφησα να με πάρει από κάτω, είπα θα το νικήσω και τα κατάφερα"
Ο Ηλίας, πριν αρρωστήσει, ήταν ένα αδύνατο αγόρι που του άρεσε το ποδοσφαιρο και το breakdance. Όταν όμως ολοκλήρωσε με επιτυχία την θεραπεία του αποφάσισε με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του προπονητή του Θοδωρου Κοσμίδη, ν΄αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.
"Μετά την περιπέτεια μου αυτή ήθελα ν' αλλάξω το σώμα μου ώστε να μη θυμίζει το σώμα που είχα όταν ήμουν άρρωστος. Έτσι ξεκίνησα το bodybuilding και το fitness, όχι για ν΄αρέσω στα κορίτσια, όσο κολακευτικά κι αν είναι τα σχόλια τους κατά καιρούς. Το έκανα για τον εαυτό μου κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω"
Ένα σημάδι στο θώρακα είναι το μόνο που θυμίζει πλέον στον Ηλία την εποχή της αρρώστιας. Σήμερα παράλληλα με τις σπουδές του, δίνει on line συμβουλές για άσκηση και υγιεινή διατροφή και ονειρεύεται ν΄ανοίξει το δικό του γυμναστήριο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top