Στα ΥΨΗ το άγχος των μαθητών-Με απεργίες μέσα στις πανελλαδικές απειλούν οι εκπαιδευτικοί

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Στα ΥΨΗ το άγχος των μαθητών-Με απεργίες μέ��α στις πανελλαδικές απειλούν οι εκπαιδευτικοί

​Με απεργίες εν μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων απειλούν οι εκπαιδευτικοί, αυξάνοντας το άγχος για τους υποψηφίους που ετοιμάζονται να δώσουν τον δικό τους αγώνα.

Σήμερα μάλιστα εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία μπροστά από το Υπουργείο παιδείας ζητώντας να μην εφαρμοστούν οι επικείμενες αλλαγές στα σχολεία.

Η Φαίη Μάντη τη Δευτέρα θα κάνει το πρώτο βήμα προς το όνειρο της. Τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Το ενδεχόμενο οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών να σταθούν εμπόδιο σε αυτό, αγχώνει όχι μόνο εκείνη αλλά όλους τους υποψήφιους που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Είναι ένα επιπρόσθετο άγχος γιατί θα μείνουμε πίσω και θα τραβήξει περισσότερο αυτή η κατάσταση και είναι μία κατάσταση άγχους και πίεσης, οπότε θα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για εμάς» λέει ένας μαθητής στην κάμερα του STAR.

Τις αλλαγές στο ολοήμερο σχολείο καταδικάζει και ο εμπνευστής του. Ο πρώην αντιπρύτανης του Πανεπιστήμιου Κρήτης Γιάννης Πυργιωτάκης.

Ο υπουργός παιδείας δέχθηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών. Τους άκουσε, αλλά δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα.

Στις 21 Μαΐου οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετράμε αντίστροφα για τις Πανελλαδικές-ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρετε και το πρόγραμμα εξετάσεων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top