«ΧΡΥΣΕΣ» δουλειές για τα παράνομα τουριστικά καταλύματα!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Την ώρα που η κυβέρνηση φορολογεί τους πάντες και τα πάντα, τα παράνομα τουριστικά καταλύματα κάνουν χρυσές δουλειές.

Οι ξενοδόχοι προειδοποιούν ότι χάνονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία όσο το κράτος δεν λαμβάνει μέτρα.

Κρήτη, Ρόδος, Αθήνα είναι μερικές από τις πόλεις όπου το μαύρο χρήμα από τα παράνομα τουριστικά καταλύματα ζει και βασιλεύει.

Η χασούρα του κράτους από τα παράνομα τουριστικά καταλύματα υπολογίζεται στα 270 εκατομμύρια ευρώ ενώ μόνο στην Αθήνα υπολογίζεται ότι λειτουργούν πάνω από 9.000 παράνομα τουριστικά καταλύματα.

Οι επιτήδειοι τους ψαρεύουν κυρίως μέσα από το ίντερνετ και η τιμή τη βράδια είναι 20 με 30 ευρώ, όταν σε ξενοδοχείο κατά μέσο όρο ο τουρίστας θα πλήρωνε 100 ευρώ τη βραδιά.

Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι θα νομοθετήσει για να αρχίσουν οι έλεγχοι για τα παράνομα τουριστικά καταλύματα. Μόνο που έχει μπει ήδη ο Μάιος και οι τουρίστες έρχονται κατά χιλιάδες στη χώρα μας.

Μαζί με τα χρήματα χάνονται και θέσεις εργασίας με το ξενοδοχειακό επιμελητήριο να υπολογίζει ότι 15.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να δουλέψουν αν τα παράνομα καταλύματα ήταν νόμιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top