ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR:Τι λένε ξενοδόχοι και ιερόδουλες για το άνοιγμα οίκων ανοχής κοντά σε ξενοδοχεία

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR:Τι λένε ξενοδόχοι και ιερόδουλες για το άνοιγμα οίκων ανοχής κοντά σε ξενοδοχεία

Tην άρση των περιορισμών που αφορούν την εγκατάσταση οίκων ανοχής κοντά σε ξενοδοχεία ζητούν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλες είναι αντιδράσεις από βουλευτές άλλων κομμάτων από ξενοδόχους ακόμη και από τις ιερόδουλες που δουλεύουν στους οίκους ανοχής καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η παράνομη και ανεξέλεγκτη εργασία στον χώρο. Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του STAR και του Βαγγέλη Γκούμα.

«Να ανοίξουμε κοντά στα ξενοδοχεία στην πλατεία Συντάγματος άρα κοντά στην Βουλή είναι ωραίο;» λέει στην κάμερα μια ιερόδουλη.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν μεροληπτική, την επέκταση των απαγορεύσεων για ξενοδοχεία τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων υποστηρίζοντας ότι δεν γίνεται ο ίδιος διαχωρισμός απόστασης από τα ξενοδοχεία ενός και δυο αστέρων.

Σε συγκεκριμένους δρόμους της Αθήνας όπου υπάρχουν τέτοια ξενοδοχεία η κάμερα του STAR είχε καταγράψει εικόνες που επιβεβαίωσαν σε μεγάλο ποσοστό τους ισχυρισμούς της ιερόδουλης.

Οι ξενοδόχοι χαρακτηρίζουν απαράδεκτη και αστεία την πρόταση των βουλευτών για την φιλοξενία οίκων ανοχής σχεδόν δίπλα στις επιχειρήσει�� τους.

Ο δήμος Αθηναίων έχει καταθέσει ρύθμιση από το 2012 ζητώντας ριζική αλλαγή του νομικού καθεστώτος που διέπει τους οίκους ανοχής οι οποίοι λειτουργούν χωρίς άδεια σε τοπίο ανομίας με κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Σε αυτό το πλαίσιο ανομίας που επικρατεί στους οίκους ανοχής σύμφωνα με κύκλους του Δήμου Αθηναίων μια δημόσια συζήτηση για το καθεστώς λειτουργίας τους δείχνει πρόχειρη και αποσπασματική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top