Σκιάθος: Τι λέει ο οδηγός της μηχανής και κατηγορούμενος για το θάνατο της 39χρονης σεφ

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σκιάθος: Τι λέει ο οδηγός της μηχανής και κατηγορούμενος για το θάνατο της 39χρονης σεφ

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο οδηγός της μηχανής στην οποία επέβαινε η άτυχη σεφ της Σκιάθου. Ο άνδρας μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια που του άσκησε ο Εισαγγελέας Βόλου, κατηγορείται για το θάνατο της 39χρονης Σόνιας.

Να θυμίσουμε ότι το τραγικό συ��βάν έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2015. Η Σόνια Αρμακόλα, μητέρα δύο παιδιών, αφού τέλειωσε από τη δουλειά της, σε κατάστημα του νησιού πήγε μαζί με την παρέα της, άλλα τρία άτομα, (μία γυναίκα και δύο άνδρες) να διασκεδάσει σε ένα μπαράκι. Στις πέντε τα ξημερώματα η παρέα αφού έφυγε από το μπαράκι, αποφάσισε να πάει για βραδινό μπάνιο και ξεκίνησαν με δύο μηχανάκια για παραλία του νησιού. Αρχικά οι υπόλοιποι τρεις που ήταν μαζί με τη Σόνια εκείνο το βράδυ, υποστήριξαν στις καταθέσεις τους, ότι εκείνη έπεσε σε λακκούβα με το μηχανάκι που οδηγούσε και χτύπησε στο αριστερό χέρι και πόδι.

Λίγη ώρα αργότερα, εκείνη ξανανέβηκε στο μηχανάκι και συνέχισαν όλοι μαζί για την παραλία όπου μετά από λίγη ώρα η 39χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τη φίλη της, στο κέντρο Υγείας Σκιάθου. Η μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Βόλου. Ωστόσο, ο γιατρός, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η άτυχη 39χρονη να μην πέθανε λόγω του τροχαίου. Την ίδια ώρα, η οικογένεια πιστεύει πως η Σόνια έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν από το τροχαίο.

Όπως είπε ο οδηγός της μηχανής στην εκπομπή Tatiana Live: «Είμαι και εγώ σεφ και κάναμε όλοι μαζί παρέα. Πήγαμε στο μπαρ, αλλά δεν ήπιαμε ούτε ένα ποτό γιατί αποφασίσαμε να πάμε να κάτσουμε στην παραλία. Κάτσαμε περίπου 30-40 λεπτά στο μπαρ» και συνεχίζει:

«Πάμε σε ένα περίπτερο και παίρνουμε τρεις μπύρες. Στο δρόμο πέσαμε σε μια λακκούβα, σχεδόν 40 πόντων. Χτυπάω εγώ στα πλευρά μου και η Σόνια χτύπησε στο χέρι και το πόδι. Η μηχανή έπεσε πάνω στο πόδι μας».

Ο ίδιος περιγράφει ότι και οι δύο έδειχναν καλά γι’ αυτό συνέχισαν το πρόγραμμα τους και πήγαν για βραδινό μπάνιο. Για τουλάχιστον μία ώρα, έμειναν στην παραλία, γελώντας, μιλώντας και κολυμπώντας.

«Μετά από καμία ώρα, μας είπε η Σόνια ότι δεν αισθανόταν καλά». Τότε, κάλεσαν ταξί, το οποίο μετέφερε τη Σόνια στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ τι είπε στην εκπομπή Tatiana Live

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top