Στο πειθαρχικό η ξαδέρφη του Πολάκη που νάρκωσε τη μικρή Μελίνα

Για την υπόθεση κλοπής ναρκωτικών ουσιών από το φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Στο πειθαρχικό η ξαδέρφη του Πολάκη που νάρκωσε τη μικρή Μελίνα

Στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ «λογοδοτεί» η αναισθησιολόγος και ξαδέρφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Νεκταρία Πολάκη, για την κλοπή ναρκωτικών ουσιών από το φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Υπενθυμίζεται ότι η αναισθησιολόγος, ήταν εκείνη που νάρκωσε την 4χρονη Μελίνα από την Κρήτη που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια.

Μάλιστα, σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, δύο μέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Μελίνας η 7η Διεύθυνση Υγειονομικής Περιφέρειας έστειλε έγγραφο προς τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης, στο οποίο υπογραμμίζει πως «εδώ και εννέα μήνες δεν έχει προχωρήσει πειθαρχικά ο φάκελος της αναισθησιολόγου Νεκταρίας Πολάκη».

Σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις που περιλαμβάνονται στον φάκελό της, όπως ανέφερε το δημοσίευμα, η αναισθησιολόγος παρουσίαζε συμπτώματα γενικευμένης αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης, ενώ τελεί υπό ψυχιατρική και ψυχολογική παρακολούθηση.

Τι υποστήριζε πριν λίγες μέρες για την καταγγελία περί κλοπής πεθιδίνης

Η ίδια λέει ότι πήρε τα φάρμακα «για να αντιμετωπίσει έναν οξύ πόνο από κολικό νεφρού και είναι απολύτως αναληθή τα όσα ακούγονται περί εξάρτησής της από ναρκωτικά».

«Έχω εργαστεί για 20 και πλέον χρόνια στο ΠΑΓΝΗ και το νιώθω σαν το σπίτι μου.

Τον Μάιο είχα πάει να επισκεφθώ μια ξαδέλφη μου που νοσηλευόταν και περνάω από το Αναισθησιολογικό για να ζητήσω κάποιο αναλγητικό φάρμακο, μπουσκοπάν ή κάτι άλλο, γιατί είχα κολικό νεφρού και πονούσα φρικτά. Όλοι έλειπαν στα χειρουργεία, βλέπω μια μεταφορέα και μου λέει, αφού ξέρεις πού είναι πάρε το μόνη σου. Δεν έγινε καμιά διάρρηξη, καμιά κλοπή.

Άνοιξα το συρτάρι απλά και πήρα ένα πακέτο πεθιδίνες, όπως θα έπαιρνα ντεπόν και για το θέμα αυτό έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός. Είναι τραγικό να σε κατηγορούν για κάτι τόσο σοβαρό, για ναρκωτικά, για κλοπές και για όλα αυτά που λέγονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Δικάζεται η ξαδέλφη του Πολάκη που νάρκωσε τη μικρή Μελίνα

Υπόθεση 4χρονης Μελίνας: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για την αναισθησιολόγο που ήταν στο χειρουργείο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ την είσοδο στους δημοσιογράφους στο Υγε��ας-Από την πίσω πόρτα η ξαδέρφη του Πολάκη

ΒΟΜΒΑ: Επιστρέφει στα καθήκοντά της η ξαδέρφη του Πολάκη-Καταγγελία ΣΟΚ!

ΞΕΣΠΑ κατά του Αλέξη Τσίπρα ο μπαμπάς της μικρής Μελίνας-«Πού είναι η κυβέρνηση;»

ΒΓΗΚΑΝ τα αποτελέσματα των ιστολογικών της μικρής Μελίνας- Καταθέτουν οι γονείς της

Μητέρα Μελίνας: «Η αδελφή της μου ζητάει να πάω στον ουρανό να τη φέρω πίσω»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top