Μας ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ η Corriere della Sera: ΑΥΤΕΣ είναι οι ομορφότερες ελληνικές παραλίες!

Τις περιγράφει με τα ωραιότερα λόγια

Μας ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ η Corriere della Sera: ΑΥΤΕΣ είναι οι ομορφότερες ελληνικές παραλίες!

​Τις 15 ομορφότερες ελληνικές παραλίες επιλέγει και παρουσιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

«Γαλαζοπράσινα νερά και λευκή άμμος. Απότομοι γκρεμοί και βράχοι πάνω από το κεφάλι των λουόμενων. Μαύρα και κόκκινα βότσαλα, πυκνή βλάστηση και πεύκα συμπληρώνουν το σκηνικό», σημειώνει η ιταλική εφημερίδα.

«Είναι πολλές και αξιολάτρευτες οι ελληνικές παραλίες. Κάθε μια έχει την δική της ιδιαιτερότητα», προσθέτει η Corriere della Sera και καλεί τους αναγνώστες της να τις επισκεφτούν.

myrtos-beach-of-kefalonia-in-the-ionian-islands.jpg

Η Corriere della Sera ξεχώρισε τις παραλίες της Λάσσης και του Μύρτου στην Κεφαλονιά, του Λογαρά στην Πάρο, του Τσιγράδου στην Μήλο, της Φακίστρας στο Πήλιο, της Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα, του Πόρτο Κατσίκι και των Εγκρεμνών στην Λευκάδα, της Πλάκας στην Νάξο, του Σαρακήνικου στην Μήλο, του Ελαφονησίου και του Μπάλου στην Κρήτη, του Πρασονησίου και της Λίνδου στη Ρόδο και του Ναυαγίου στην Ζάκυνθο.

Λίγους μήνες πριν, η εφημερίδα Guardian περιλάμβανε στις 50 καλύτερες παραλίες του κόσμου, δύο ελληνικές: τη Φακίστρα του Πηλίου και τον Άγιο Γεώργιο της Νάξου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top