ΑΥΤΟΣ είναι ο 43χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για ασέλγεια σε 6χρονη!

Αντάλλασσε με άλλη ανήλικη πορνογραφικό υλικό

ΑΥΤΟΣ είναι ο 43χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για ασέλγεια σε 6χρονη!
​Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 43χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Μαΐου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων.
10052016tsipouridis1.jpg
Ειδικότερα, πρόκειται για τον Τσιπουρίδη Λάζαρο του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεννημένο στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη.
10052016tsipouridis2.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα, προηγήθηκε καταγγελία των γονέων 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις, σε περιοχή του Νομού Κιλκίς.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με 17χρονο (σήμερα) κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας. Ο συλληφθείς βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων».

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 09-06-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top