ΑΥΤΟ είναι το βίντεο που ανέβασαν οι αντιεξουσιαστές από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Στο μοντάζ που έκαναν φρόντισαν να καλύψουν τα πρόσωπα όσων συμμετείχαν

ΑΥΤΟ είναι το βίντεο που ανέβασαν οι αντιεξουσιαστές από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

​Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέβασαν σε γνωστή ιστοσελίδα βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Δεκάδες χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης έπεσαν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη...

Ένας από τους διαδηλωτές, φορώντας μάσκα, πετά ένα καπνογόνο εναντίον των διμοιριών ενώ την ίδια στιγμή τα μπλοκ νεολαίων προσπαθούν να αποχωρήσουν. Το Σύνταγμα καλύφθηκε από τον καπνό των χημικών!

Το μ��ντάζ των αντιεξουσιαστών έχει φροντίσει να καλύψει τα πρόσωπα όσων συμμετέχουν και λίγο αργότερα δείχνει εικόνες από την οδό Βασιλέως Γεωργίου όπου ο δρόμος έχει πάρει... φωτιά από τις μολότοφ.

Μετά τα χημικά και τις ταραχές στο Σύνταγμα, το σκηνικό της έντασης μεταφέρθηκε στα Εξάρχεια με τους νεαρούς να τρέχουν στα στενά της περιοχής και τις διμοιρίες των ΜΑΤ να τους πετούν στα πόδια χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Ερωτήματα προκαλεί η στάση μιας διμοιρίας που χτυπά έναν νεαρό με γκλοπ χωρίς όμως να τον συλλαμβάνει.

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκαλεί η ερώτηση 37 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση της αστυνομίας την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα ρωτούν τον κ. Τόσκα εάν έχουν υπάρξει κυρώσεις σε βάρος αστυνομικών οργάνων για περιπτώσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας, όπως τις χαρακτηρίζουν και αν σκέπτεται να νομοθετήσει περί κατάργησης της χρήσης χημικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top