Κοζάνη: Επικίνδυνα τα ροτβάιλερ, που ευθύνονται για τον θάνατο του 5χρονου!

Έτσι χαρακτηρίστηκαν από την τριμελή επιστημονική επιτροπή

Κοζάνη: Επικίνδυνα τα ροτβάιλερ, που ευθύνονται για τον θάνατο του 5χρονου!

Συνεδρίασε σήμερα η ειδική επιστημονική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου αδέσποτων που διατηρεί ο Δήμος και αποφάσισε ομόφωνα ότι όλα τα σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ που κατασχέθηκαν από τον 72χρονο και που ευθύνονται για τον θάνατο του πεντάχρονου αγοριού στην Κοζάνη είναι επικίνδυνα.

Τα μέλη της τριμελούς επιτροπής αποτελούν οι: Γιώργος Βαμβακάς, κτηνίατρος της περιφερειακής διεύθυνσης της Π.Ε. Κοζάνης και πρόεδρος της επιτροπής, η κτηνίατρος του Δήμου Κοζάνης Βασιλική Ζιώγου και ο κτηνίατρος Βασίλης Χριστόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται με τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής.

Η τριμελής επιστημονική επιτροπή του Δήμου συνήλθε στο πλαίσιο του νόμου, μετά το αδιέξοδο που υπήρξε στην συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής για τη διαχείριση των αδέσποτων, στην οποία συμμετέχουν και τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής.

Εκεί υπήρξε σοβαρή διαφωνία από την πλευρά των φιλόζωων, οι οποίοι επέμεναν ότι τα ζώα που κατείχε ο 72χρονος στην Κοζάνη και δύο εξ αυτών θανάτωσαν τον πεντάχρονο δεν είναι επικίνδυνα και πως μπορούν να εκπαιδευτούν κατάλληλα και να υιοθετηθούν από ενδιαφερόμενους της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονισμένοι ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου που κατασπάραξαν τα σκυλιά μίλησαν στο STAR

Κοζάνη:Δυο διαφορετικά μνημόσυνα για τον 5χρονο που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ ανήμερα του Πάσχα

Κοζάνη: ΕΙΚΟΝΕΣ μέσα από το σπίτι που ζούσαν τα ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top