Χανιά: ΑΥΤΟ είναι το ΤΕΡΑΣ που υιοθετούσε παιδιά για να τα ΒΙΑΖΕΙ- Τι λένε οι κόρες του

Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης

Χανιά: ΑΥΤΟ είναι το ΤΕΡΑΣ που υιοθετούσε παιδιά για να τα ΒΙΑΖΕΙ- Τι λένε οι κόρες του

​Πρόκειται για μία υπόθεση που σόκαρε την Ελλάδα αλλά και την Μεγάλη Βρετανία. Ο Ντούγκλας Μπαρ από την Αγγλία, υιοθετούσε παιδιά, τα οποία βίαζε στο σπίτι όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια στον Ταυρωνίτη Χανίων.

Ο άντρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης και αυτή την στιγμή κρατείται στις Φυλακές Γρεβενών. Εκείνος, πάντως, υποστήριξε πως μέχρι και σήμερα ότι όλα όσα του καταλογίζουν δεν αποτελούν τίποτε παραπάνω από μυθεύματα που ξεκινούν «από ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών, απόρροια της κακοποίησης που είχαν υποστεί από τις βιολογικές τους οικογένειες».

Βέβαια, οι κόρες του που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του μιλούν για τον εφιάλτη που ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια, περιγράφοντας ότι το υπόγειο του σπιτιού τους, ήταν στην κυριολεξία ένα κολαστήριο.

download.jpg
Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι δυο κόρες του στην Sunday Post ο παιδόφιλος ήταν ένα τέρας, που κυνηγούσε ή απειλούσε τα θύματά του χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο ή χτυπώντας τα με πιρούνια και μαχαίρια! Η κοπέλα που κάνει τις καταγγελίες αναφέρει ότι και η «μητέρα» της τον βοηθούσε.

Μάλιστα, εκείνη κατάφερε να το «σκάσει» από την Ελλάδα χωρίς να δικαστεί. Λίγο καιρό αργότερα, εντοπίστηκε σε παιδικό σταθμό στην Αγγλία όπου εργαζόταν. Απολύθηκε μόλις διαπιστώθηκε η ταυτότητά της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλοί άνθρωποι στην περιοχή γνώριζαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εκείνος ζούσε σαν βασιλιάς από τα επιδόματα που έπαιρνε από τη χώρα του καθώς υιοθετούσε παιδιά. Συνολικά, πέντε ήταν τα παιδιά που βασάνιζε, κακοποιούσε σεξουαλικά και κρατούσε φυλακισμένα στο υπόγειό του.

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Ιανουάριο του 2015 όταν συνελήφθη για έναν καυγά που αφορούσε ένα τρακάρισμα. Τότε βρήκαν την ευκαιρία και δυο από τα παιδιά αποκάλυψαν στους ντόπιους τα βασανιστήρια τα οποία ζούσαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top