Η αμαζόνα των «Ροζ Πανθήρων» ΣΠΑΕΙ την σιωπή της και μιλά μέσα από την φυλακή στο STAR

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η αμαζόνα των «Ροζ Πανθήρων» ΣΠΑΕΙ την σιωπή της και μιλά μέσα από την φυλακή στο STAR

Σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά η αμαζόνα των Ροζ Πανθήρων όπως την είχαν χαρακτηρίσει. Η Σέρβα καλλονή μιλά στην δημοσιογράφο του STAR, Κατερίνα Μαστραντωνάκη, μέσα από τις φυλακές για τον έρωτα που την οδήγησε στην παρανομία.

Υποστηρίζει πάντως ότι για ότι έκανε φέρει εκείνη την ευθύνη.

«Τι να πεις μπροστά στους δικαστές να τους πείσεις ότι δεν με ενδιαφέρει ένα εκατομμύριο με ενδιαφέρει ένα φιλί. Αυτό είναι τρελό. Όμως εγώ οικονομικά προβλήματα ποτέ στη ζωή μου δεν είχα», λέει η Ολιβέρα Τσίρκοβιτς.

Η γυναίκα σύμφωνα με τις αρχές ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας που είχε ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία σε Αθήνα και νησιά. Εξηγεί για πρώτη φορά στο STAR πως βρέθηκε από τα παρκέ του μπάσκετ (υπήρξε κορυφαία αθλήτρια), στην παρανομία και από εκεί στη φυλακή.

«Πρέπει να υπάρχει κίνητρο, για εμένα κίνητρο δεν ήταν τα λεφτά. Δεν μπορούσε τώρα ένας άνθρωπος που είχε τέτοια καριέρα, λόγω των χρημάτων να πέσει μέσα και να χάσει όλη του τη ζωή» τονίζει η ίδια και προσθέτει: «Δεν με έμπλεξε κανένας. Εγώ έμπλεξα τον εαυτό μου. Με βοήθησε στο μπλέξιμο απλά ο έρωτας».

Περιγράφει τη ζωή της σε ένα βιβλίο που έγραψε και κυκλοφορεί στη Σερβία.

«Εξηγώ πως αρχίζω να έχω σχέση με την παρανομία και για ποιους λόγους ,πως κάνω βήμα βήμα και πως αυτό το βήμα με οδηγεί στη φυλακή ,πως αποφασίζω να φύγω από τη φυλακή».

Η σπείρα εξαρθρώθηκε το Νοέμβριο του 2011 μετά από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Ηλιούπολη. Κατηγορούνται οτι έκαναν 116 ληστείες και κλοπές σε κοσμηματοπωλεία.

Συνολικά έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top