Για ΠΡΩΤΗ φορά η μητέρα της μικρής Μαρίας λύνει το μυστήριο για την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του παιδιού της

Τι συνέβη την Κυριακή του Πάσχα;

Για ΠΡΩΤΗ φορά η μητέρα της μικρής Μαρίας λύνει το μυστήριο για την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του παιδιού της

​Η Μαρίνα Πρίντεζη, μητέρα της μικρής Μαρίας που είχε εξαφανιστεί το Πάσχα, μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα και ζήτησε να σταματήσουν να σκορπούν ψευδείς φήμες για την ίδια και την εξαφάνιση του παιδιού της!

«Βασικά με ενοχλούν όλα γιατί είναι ψέματα και με δυσκολεύουν να πάρω το παιδί μου. Λένε ότι έχω χαμηλή νοημοσύνη, ότι είμαι σατανίστρια, ότι έχω εξώγαμα… Λένε διάφορα. Εγώ είμαι ψυχολόγος. Απλά αυτή τη στιγμή έχω τα παιδιά και δεν εργάζομαι».

Η ίδια εξηγεί και τι συνέβη την Κυριακή του Πάσχα, όταν η μόλις 3,5 ετών Μαρία εξαφανίστηκε. «Ήμουν στην κουζίνα και έκοβα φρούτα όταν τη χάσαμε. Μου είπε ότι πήγε να δει ένα σκυλάκι και μετά χάθηκε και με φώναζε και μου λέει: «Γιατί με άφησες; Εγώ σε φώναζα». Έδωσα το παιδί στον άντρα μου και το έχασε δυο λεπτά από τα μάτια του. Δεν κάναμε κάτι κακό».

Η μητέρα της μικρής Μαρίας τονίζει ότι αυτό που θέλει είναι να πάρει πίσω το παιδί της. «Βασικά θέλω να πάρω πίσω το παιδί μου, αυτό είναι το θέμα, δεν με ενοχλεί η ταλαιπωρία γιατί είναι ψέματα και αυτό αποδεικνύεται. Απλά θέλω να πάρω πίσω το παιδί μου».

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο όλα όσα είπε…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top