Συννεφιασμένη Δευτέρα: ΖΕΣΤΗ αλλά και… ΒΡΟΧΕΣ!

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού

Συννεφιασμένη Δευτέρα: ΖΕΣΤΗ αλλά και… ΒΡΟΧΕΣ!

​Δεν λέει να μας κάνει το χατίρι ο καιρός και ο ήλιος να μας χαμογελάσει. Σήμερα, Δευτέρα, θα έχει αρκετή ζέστη, συννεφιά ενώ σε κάποιες περιοχές θα βρέξει!

Αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, αλλά το μεσημέρι στο Σαρωνικό θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 25 στα νησιά του Αιγαίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top