Με κόκκινα γαρύφαλλα στα χέρια οι διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας

Πορείες και συγκεντρώσεις κατά του ασφαλιστικού- φορολογικού

Με κόκκινα γαρύφαλλα στα χέρια οι διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας
​Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και συγκεντρώθηκαν από το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για το φορολογικό- ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.
Με κόκκινα γαρύφαλλα στα χέρια, σύμβολο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, (με απόφαση της ΓΣΕΕ, ο εορτασμός της μετατέθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου, για να συνδυαστεί με την απεργία), οι συγκεντρωμένοι ζητούν την καταψήφιση του νομοσχεδίου «λαιμητόμου» όπως το χαρακτηρίζουν.
538497_o.jpg
«Ότι γνωρίσαμε μέχρι σήμερα από ασφαλιστικά δικαιώματα συνθλίβονται για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το βαρίδι της Κοινωνικής Ασφάλισης, για να προστατευτεί και να αυξηθεί η κερδοφορία των μονοπωλίων. Παράλληλα, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή, νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες μας, νέα αιμορραγία στο ήδη άθλιο λαϊκό εισόδημα! Οι αγώνες των προηγούμενων μηνών χάραξαν το δρόμο! Φανερώθηκε η δυναμική που έχει η συμμαχία του εργαζόμενου λαού! Εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε, Σήκωσε τώρα κεφάλι!» αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.
250421760076_1633619444_o.jpg
Σημειώνεται ότι σήμερα κορυφώνοντα οι αντιδράσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που θα ψηφιστεί το βράδυ. Πορείες και συγκεντρώσεις έχουν προγραμματίσει στο κέντρο της Αθήνας σήμερα η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι επιστημονικοί φορείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και το ΠΑΜΕ, από το πρωί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή.
116250461760072_502933626_o.jpg
Ρεπορτάζ: Αλέκα Νικόλα
Επιμέλεια: Σοφία Βάγκα
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top