ΑΣΤΑΚΟΣ το κέντρο της Αθήνας! Κορύφωση κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου-Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

Έντονες αντιδράσεις από όλους τους κλάδους για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού

ΑΣΤΑΚΟΣ το κέντρο της Αθήνας! Κορύφωση κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου-Πώς κινούνται τα ΜΜΜ
Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί το βράδυ. Πορείες και συγκεντρώσεις έχουν προγραμματίσει στο κέντρο της Αθήνας σήμερα η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι επιστημονικοί φορείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και το ΠΑΜΕ, από το πρωί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή.
16578468.jpg
Το μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατέληξε χθες το απόγευμα στη Βουλή, όπου ήταν ήδη συγκεντρωμένοι διαδηλωτές από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη ΛΑΕ και το ΕΠΑΜ. Για αρκετή ώρα οι ομάδες των διαδηλωτών βρέθηκαν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα κατά του νομοσχεδίου.
getimage.jpg
Εντωμεταξύ, η Αθήνα έχει μετατραπεί σε φρούριο από χθες, με την αστυνομία να λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Μέγαρο Μαξίμου και γύρω από τη Βουλή.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Συνεχίζονται σήμερα οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ως αντίδραση των εργαζομένων για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.
Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, από την αρχή της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Τα συγκεκριμένα μέσα θα κινηθούν κανονικά 09:00-21:00.
Στο μετρό, τα πρώτα δρομολόγια ξεκινούν στις 9 το πρωί, ενώ κανονικά κινούνται ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ. Αντίθετα, συνεχίζεται η απεργία στον ΟΣΕ και τον προαστιακό. Υπενθυμίζεται ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, λόγω της τετραήμερης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top