Αποχώρησαν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι ένστολοι – Πήραν εγγυήσεις από το υπουργείο Εργασίας

Είχαν καταλάβει τη Κουμουνδούρου από το πρωί του Σαββάτου

​Αποχώρησαν τελικά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου το βράδυ του Σαββάτου, οι ένστολοι που από το πρωί πραγματοποιούσαν κατάληψη και αφού πρώτα πήραν εγγυήσεις από το υπουργείο Εργασίας ότι θα επιληφθεί των θεμάτων που τους αφορούν σχετικά με το ασφαλιστικό.

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, κατέλαβαν την είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου το πρωί του Σαββάτου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό.

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων και θέλοντας να δείξουν καλή πίστη, οι ένστολοι αποχώρησαν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από επικοινωνία που είχαν τόσο με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και με το υπουργείο Εργασίας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει νομοτεχνική βελτίωση για το καθεστώς συνταξιοδότησης των ορφανών τέκνων και των χήρων των αστυνομικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top