Κοζάνη: ΕΙΚΟΝΕΣ μέσα από το σπίτι που ζούσαν τα ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο!

Τι λέει η γυναίκα του ιδιοκτήτη και ο ίδιος

Κοζάνη: ΕΙΚΟΝΕΣ μέσα από το σπίτι που ζούσαν τα ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο!

​Οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που ανήμερα του Πάσχα κατασπάραξαν 5χρονο αγοράκι στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους στο prlogos.gr.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα νεαρά ροτβάιλερ βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού σε ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων με κήπο, αμπέλι, κοτέτσι με κότες και γαλοπούλες , λιμνούλα, θερμοκήπιο. Υπάκουα και εξαιρετικά φιλικά τα έξι ροτβάιλερ που βρίσκονταν στον χώρο έπαιζαν με τους ιδιοκτήτες ήσυχα και δέχονταν ευχάριστα τα χάδια τους, όντως ιδιαίτερα δεμένα μαζί τους».

skilia_474_355.jpg
«Τα έχουμε σαν τα παιδιά μας», είπε η σύζυγος του ιδιοκτήτη, η οποία μαγείρευε σε κατσαρόλες τροφή για τα ροτβάιλερ διαθέτοντας ειδικό ψυγείο για τις τροφές των ζώων.

spiti4.jpg
«Από το 1999 ζούμε μαζί τους. Είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ροτβάιλερ, μασίφ ναπολιτάνο και καυκασιανό. Επέλεξα τα ροτβάιλερ», ανέφερε ο ιδιοκτήτης τους.

Τι είπαν για το ΤΡΑΓΙΚΟ συμβάν οι ιδιοκτήτες

«Το παιδί με τη μητέρα του ερχόταν συχνά στο σπίτι. Είχε έρθει και το Μεγάλο Σάββατο. Χριστούγεννα, γιορτές και καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο σπίτι», ανέφερε η γυναίκα του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ.

«Την Κυριακή είχε έρθει από νωρίς με τον κοινό μας φίλο για τη γιορτή του Πάσχα. Την ώρα του συμβάντος ο άντρας μου και ο κοινός φίλος ήταν στην ψησταριά», συνέχισε η σύζυγος του ιδιοκτήτη.

«Εγώ και η φίλη της μητέρας του παιδιού μέσα στο σπίτι. Σε λίγο ήρθε και η μητέρα του. Το παιδί έμεινε μόνο του. Τα σκυλιά φυλάσσονταν στον ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο με ασφαλισμένη την πόρτα και το πορτάκι».

spiti3.jpg
«Ακούσαμε φωνές» συνέχισε ο ιδιοκτήτης. Το κακό είχε γίνει. «Με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε τι έγινε», πρόσθεσε.
«Ο σύζυγός μου τράβηξε τα σκυλιά», είπε η γυναίκα του «και μου έδωσε το μικρό αγκαλιά. Κατόπιν το πήρε ο φίλος μας και το πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δαγκωμένο στο σαγόνι….».

«Το ένα σκυλί δάγκωσε το παιδί», είπε η σύζυγος. «Μεταφέρθηκαν και τα δύο στο κυνοκομείο, γιατί βρέθηκε και το δεύτερο στο συμβάν».

Το τρίτο, το οποίο επίσης φυλάσσονταν στον ίδιο χώρο παρέμεινε μέσα, είπε η σύζυγος, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν μεταφέρθηκε και αυτό στο κυνοκομείο.

Ο τόπος του συμβάντος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ροτβάιλερ φυλάσσονται σε μια μεγάλη τζαμαρία με διπλό τζάμι. Πρόκειται για έναν φωτεινό χώρο με δύο εξόδους. Η εξωτερική είναι και η επίμαχη, καθώς δίπλα στην πόρτα υπάρχει οπή για να μπαινοβγαίνουν τα σκυλιά. Μπροστά από την οπή ήταν τοποθετημένα τελάρα, τα οποία στηρίζονταν με ένα σίδερο.

Y0SVWMQU.jpg
Σύμφωνα πάντα με τον «Πρωινό Λόγο» θα μπορούσε ακόμα κι ένα παιδί με επιμονή και πείσμα να ρίξει τη σιδεριά, αν το είχε βάλει στόχο. Από την εσωτερική πλευρά υπήρχε επίσης αντιστήριξη, ώστε να εμποδίζεται η διέλευση των σκύλων.

«Υφίσταμαι αδικαιολόγητα μεγάλη πίεση από το απόγευμα του Πάσχα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης με δάκρυα στα μάτια.

«Τα σκυλιά τα εκπαιδεύσαμε μόνοι μας με αγάπη. Μερικά από αυτά που γεννήθηκαν τα δώσαμε. Δεν δίνουμε τα ζώα αδιακρίτως παρά μόνο σε αυτούς που ξέρουμε ότι θα τα προσέξουν», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

«Δεν έχουμε σχέση με εμπόριο σκύλων ούτε συμμετοχή σε κυνομαχίες», συνέχισε. «Ούτε σε εκθέσεις σκύλων πήγαμε παρότι τα σκυλιά μας είναι από τα καλύτερα στη Δυτική Μακεδονία», συνέχισε η γυναίκα του. «Εμείς ζούμε εδώ με τον κήπο και τα ζώα, δεν είμαστε ούτε της καφετέριας ούτε του έξω», είπε ο ιδιοκτήτης.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι πλέον τα σκυλιά έχουν απομακρυνθεί από τους ιδιοκτήτες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας για τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Τι λέει ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ για την τραγωδία με τον 5χρονο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top