Κυκλοφοριακό ΧΑΟΣ- Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά του ασφαλιστικού

Χωρίς μετρό, λεωφορεία, τραμ και προαστιακό

Κυκλοφοριακό ΧΑΟΣ- Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά του ασφαλιστικού

​Σε απεργιακό κλοιό έχει μπει η χώρα μετά τη 48ωρη απεργία που εξήγγειλε ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, ενώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες κατά του ασφαλιστικού, πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

210.jpg

Αθήνα

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε στις 11 το πρωί, συλλαλητήριο στην Ομόνοια και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Στις 12 το μεσημέρι, στην πορεία Κλαυθμώνος συγκεντρώθηκαν μέλη της ΑΔΕΔΥ και με πανό που έγραφε: «Όχι στον σφαγιασμό των ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Συνεχίζουμε αδιάκοπα τον αγώνα», πορεύτηκαν προς τη Βουλή. Την ίδια ώρα, μέλη της ΠΝΟ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά.

94.jpg

Θεσσαλονίκη
Μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ αστυνομικοί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Εγνατία, διαμαρτυρήθηκαν κατά του νέου ασφαλιστικού που θα ψηφιστεί στη Βουλή. «Ντροπή, να δίνεται στον ένστολο χαριστική βολή», είναι ένα από τα συνθήματα τους.
199.jpg
ΧΩΡΙΣ λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τραμ και προαστιακό
Εντωμεταξύ, χειρόφρενο έχουν τραβήξει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με αποτέλεσμα, να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πρωτεύουσας. Σήμερα και αύριο εκτός λειτουργίας θα είναι το μετρό, τα λεωφορεία, το τραμ και ο προα��τιακός. Χωρίς πλοία θα μείνει η χώρα, μετά την τετραήμερη πανελλαδική απεργία (έως και τη Δευτέρα) που εξήγγειλε η ΠΝΟ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top