Τραγικό:Από τις ειδήσεις έμαθαν οι παππούδες του μικρού Στάθη ότι τον κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

Ο 5χρονος πέθανε με φρικιαστικό τρόπο

​Σοκαρισμένη παραμένει όλη η Ελλάδα από τον φρικιαστικό θάνατο του 5χρονου Στάθη. Το αδικοχαμένο παιδί από την περιοχή Άργιλος στην Κοζάνη πέθανε όταν το κατασπάραξαν σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ.

Ωστόσο, υπάρχει και μία ακόμη τραγική πλευρά στο συγκεκριμένο περιστατικό, η οποία έγινε γνωστή σήμερα από το τοπικό kozan.gr. Η πλευρά του πατέρα του μικρού Στάθη δεν γνώριζε για το περιστατικό, και χρειάστηκαν προσπάθειες τριών ημερών για να ανακαλύψουν τελικά ότι πρόκειται για το «δικό» τους παιδί.

Όπως υποστηρίζει ο παππούς του παιδιού, δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν για την τύχη του παιδιού, καθώς δεν τους ενημέρωσε κανείς μιας και οι γονείς του είναι χωρισμένοι. Έτσι υποχρεώθηκαν να απευθυνθούν σε διάφορους κοινούς γνωστούς και μετά από δύο ημέρες κατάφεραν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον εγγονό τους.

Μάλιστα σήμερα, με την συνοδεία τριών αστυνομικών αλλά και ενός περιπολικού έφθασαν στο χώρο που θα γινόταν η ταφή του μικρού Στάθη όμως επειδή δεν είχαν ειδοποιηθεί, έφθασαν μετά το τέλος της κηδείας και δεν πρόλαβαν ��α αποχαιρετίσουν το εγγονάκι τους.

Δείτε στο βίντεο τα όσα είπαν…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top