ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ΠΑΛΙ στην Ειδομένη- Με απελάσεις μεταναστών απειλεί ο Μουζάλας

Παραμένει κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ΠΑΛΙ στην Ειδομένη- Με απελάσεις μεταναστών απειλεί ο Μουζάλας

​Ξέφραγο αμπέλι είναι τα ελληνικά νησιά, καθώς πληθαίνει καθημερινά ο αριθμός των μεταναστών που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα.

Αρκετοί μάλιστα δείχνουν παραβατική συμπεριφορά. Ένταση και στην Ειδομένη, με επεισόδια ανάμεσα σε πρόσφυγες και αστυνομικούς. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Μουζάλας απειλεί με απελάσεις το 70% όσων αλλοδαπών επιμένουν να μένουν εκεί, δηλαδή περίπου 7.000 άτομα.

«Τα χαρτιά που έχουν πάρει αυτοί οι άνθρωποι, σε ένα ποσοστό 70% έχουν λήξει. Δηλαδή δεν έχουν ισχύ. Εάν αυτοί έρθουν στις νόμιμες δομές, το χαρτί τους θα ανανεωθεί αυτόματα. Η Ειδομένη πρέπει να διαλυθεί και θα διαλυθεί»

Μετά την ένταση στην Ειδομένη, προσφυγόπουλα, ξάπλωσαν και πάλι στη σιδηροδρομική γραμμή, που πα��αμένει κλειστή για 47 μέρες. Η ζημιά για τον ΟΣΕ, υπερβαίνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ανυπολόγιστη είναι η ζημιά και για τους μεταφορείς.

Την ίδια στιγμή, στην Σάμο ένας Ιρακινός μέσα στο προσωρινό hot spot, απείλησε με μαχαίρι έναν από τους τρεις συνολικά αστυνομικούς, όταν αυτός προσπάθησε να του το αποσπάσει. Καθώς ο δράστης απειλούσε να αυτοτραυματιστεί. Τελικά ο μετανάστης συνελήφθη, και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έντεκα μηνών, με αναστολή…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top