Το Star αποκαλύπτει τι έγινε τις 20 ώρες που ήταν εξαφανισμένη η μικρή Μαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «σκοτεινές» διαδρομές της εξαφάνισης

Το Star αποκαλύπτει τι έγινε τις 20 ώρες που ήταν εξαφανισμένη η μικρή Μαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

​Η μικρή Μαρία το κοριτσάκι που έψαχνε όλη η Ελλάδα μπορεί πλέον να παίζει ανέμελο καθώς όπως όλα δείχνουν ο εφιάλτης έχει περάσει.

Όμως η πολύωρη εξαφάνιση του και το γεγονός όπως υποστηρίζουν οι γονείς ότι δεν μπορούσαν να το βρουν αν και έψαξαν γρήγορα σε όλη την περιοχή τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το κοριτσάκι τους μπορεί να έπεσε θύμα απαγωγής.

Τι μπορεί να συνέβη όμως το μεσημέρι της Κυριακής;

Όπως βλέπετε από το flying robot του Star ο ένας χωματόδρομος που μπορεί να πήρε η Μαρία οδηγεί σε ένα σχολείο, κοντά στο σημείο που βρέθηκε. Η κάμερα ασ��αλείας όμως δεν έδειξε να περνάει από εκεί. Ο δεύτερος δρόμος πηγαίνει προς το βουνό. Να θυμίσουμε πάντως πως η μικρή όταν βρέθηκε είχε πει στους αστυνομικούς ότι η μαμά της την άφησε στο δάσος.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Πως περπάτησε όλη αυτή την απόσταση η μικρή και πόσο γρήγορα ώστε να μην την βρουν μέσα στα ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που υποστηρίζουν οι γονείς ότι την έχασαν από τα μάτια τους;

Οι γονείς υπέβαλαν μήνυση κατ’ αγνώστων υποστηρίζοντας ότι το παιδί τους έπεσε θύμα απαγωγέων οι οποίοι στη συνέχεια την άφησαν διότι τρόμαξαν από την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση.

Οι ίδιοι προς το παρόν πηγαίνουν καθημερινά στο νοσοκομείο για να δουν το παιδί τους καθώς μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης δεν μπορούν να το πάρουν στο σπίτι τους.

Οι γονείς θα δικαστούν για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top