Οι τοίχοι της καλοσύνης είναι γεμάτοι από ΑΓΑΠΗ- Ρούχα και τρόφιμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Μία κίνηση ανθρωπιάς και προσφοράς για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

​Όταν η αγάπη συναντά τη φαντασία… λαμπερές ιδέες με επίκεντρο τον συνάνθρωπό μας, γίνονται πραγματικότητα! Μία από αυτές είναι ο Τοίχος της Καλοσύνης.

δραμα.jpg
Πρόκειται για μια ιδέα, που ξεκίνησε στη βόρειο-ανατολική πόλη της Mashhad του Ιράν, όταν κάποιος (που παραμένει ακόμη και σήμερα ανώνυμος) έβαλε μερικές κρεμάστρες και άγκιστρα σε έναν τοίχο, γράφοντας δίπλα τα εξής: «Εάν δεν τα χρειάζεστε, αφήστε τα εδώ. Εάν τα χρειάζεστε, πάρτε τα».

κρητη.jpg
Το παράδειγμα αυτό του Ιράν ήρθε και στη χώρα μας ξεκινώντας συγκεκριμένα από τη Λάρισα, όπου μια ομάδα φίλων αποφάσισε να σηκωθεί από τους καναπέδες και να λάβει δράση. Η ιδέα πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε και σε άλλες πόλεις της χώρας μας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσά τους η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, η Δράμα, τα Ιωάννινα, η Αττική, η Μυτιλήνη, η Καρδίτσα, το Ναύπλιο, το Ηράκλειο Κρήτης και άλλες.

θεσ.jpgΚοινός στόχος όλων των ομάδων είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό και ρουχισμό. Με τους τοίχους της καλοσύνης, μπορούν να τα βρίσκουν καθαρά στις κρεμάστρες που έχει τοποθετήσει η κάθε ομάδα σε διάφορα σημεία της πόλης της...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top