Κατάληψη του δημαρχείου Νίκαιας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μέχρι και την Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ τα δημαρχεία

Κατάληψη του δημαρχείου Νίκαιας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ
Σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις ΧΥΤΑ, δημοτικών γκαράζ, δημαρχείων και άλλων δημοτικών κτιρίων προχωρά από σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.

Το μπαράζ καταλήψεων που είχε προαναγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ άρχισε το πρωί της Πέμπτης, όταν τα μέλη της προχώρησαν σε κατάληψη στο κτίριο του δημαρχείου Νίκαιας-Ρέντη.

Σημειώνεται, ότι μέχρι και την Κυριακή θα είναι σε εξέλιξη η απεργία των εργαζομένων, με τα δημαρχεία να παραμένου�� κλειστά, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής θα συνεδριάσουν εκ νέου για να αποφασίσουν ποια θα είναι η εξέλιξη των κινητοποιήσεών τους.

«Το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου δρομολογεί την κατάργηση του θεσμού της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ προβλέπει μεταξύ άλλων περικοπή συντάξεων, κύριων και επικουρικών, μεγάλη μείωση του εφάπαξ, επαναϋπολογισμό των συντάξεων που ήδη καταβάλλονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Τέλος, τονίζεται ότι η ΠΟΕ ΟΤΑ θα συμμετάσχει και στην 48ώρη απεργία που θα κηρύξουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη και την Τετάρτη ή την Τετάρτη και την Πέμπτη.


Δείτε το βίντεο από το Live U του Star!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top