Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρίας: Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για αρπαγή!

Από τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων θα κριθεί αν θα επιτραπεί η επιστροφή της Μαρίας στο σπίτι τους

Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρίας: Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για αρπαγή!

Ελεύθεροι αφέθηκαν χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης Μαρίας, μετά την αναβολή της δίκης τους για την Παρασκευή 6 Μαΐου λόγω της αποχής των δικηγόρων. Την ίδια ώρα, η μικρή Μαρία (η οποία έχει σήμερα τη γιορτή της) εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Παίδων και με εισαγγελική απαγόρευση δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι με τους γονείς της. Ο δικηγόρος της οικογένειας πάντως, υποστηρίζει πως το παιδί κάποιος το πήρε, συμφωνώντας έτσι με τη θέση του πατέρα και του παππού.

Οι δύο κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο αναμένουν την απόφαση της Εισαγγελέως Ανηλίκων που θα κρίνει, με βάση τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων που εξετάζουν το παιδί, αν θα επιτρέψει την επιστροφή της Μαρίας στο σπίτι τους. Η Εισαγγελέας, που έδωσε εντολή προκειμένου το κοριτσάκι να μεταφερθεί στο Παίδων Αγία Σοφία, θα επιτρέψει την επιστροφή του παιδιού στους γονείς ,αφού οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου δώσουν σχετική έγκριση και αφού ολοκληρωθεί η έρευνα των κοινωνικών λειτουργών.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο πατέρας δήλωσε άνεργος ναυτικός και η μητέρα ανέφερε πως δεν εργάζεται για να φροντίσει την οικογένεια της.

O δικηγόρος του ζευγαριού, Σταύρος Γεωργόπουλος, επισήμανε ότι οι αρχές βιάστηκαν να συλλάβουν τους γονείς ανήμερα του Πάσχα, την ώρα που αυτοί έψαχναν να βρουν το παιδί τους και αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»: «Χθες το βράδυ η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για το αδίκημα της αρπαγής». Αυτή η μήνυση έρχεται να ενισχύσει την άποψη ότι το παιδί δεν χάθηκε μόνο του, αλλά κάποιο χέρι μεσολάβησε και βρέθηκε την επόμενη μέρα, 4 χλμ. μακριά από το σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι γονείς της μικρής Μαρίας- Πότε θα δικαστούν

ΑΥΤΟΨΙΑ Star: ΔΕΙΤΕ τις πιθανές διαδρομές που ακολούθησε η μικρή Μαρία- Το ΘΡΙΛΕΡ των 20 ωρών

Στην αγκαλιά των γονιών της η μικρή Μαρία

ΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΦΩΤΙΑ! Είδα μία Ρομά να αφήνει την μικρή Μαρία στη μέση του δρόμου

Τα πρώτα λόγια των γονιών της Μαρίας αφού αφέθηκαν ελεύθεροι-Θα μηνύσουμε όσους μας κατηγόρησαν

Κλαίγοντας μίλησε στο STAR ο παππούς της μικρής Μαρίας-«Το παιδί μας το πήρε ένα χέρι!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top