Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα η μικρή Μαρία - Ενώπιον του εισαγγελέα οι γονείς της

Δεν αποκλείεται η απαγωγή / πρώτη ανάρτηση: 02-05-2016, 23:38

Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα η μικρή Μαρία - Ενώπιον του εισαγγελέα οι γονείς της

​Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» παραμένει η μικρή Μαρία, μετά το αίσιο τέλος στην εξαφάνισή της, την Κυριακή του Πάσχα, από τον Σκαραμαγκά. Στο μεταξύ, οι γονείς της κρατούνται και το πρωί θα βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το 3,5 ετών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά, για εξετάσεις, καθώς δεν διαπιστώθηκε κακοποίηση ή κάτι άλλο σοβαρό για την υγεία του, πέρα από την εμφανή ταλαιπωρία και τις γρατζουνιές στα χέρια και στα πόδια, οι οποίες, όπως εκτιμάται, προκλήθηκαν από τα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής. Επίσης, έχει γρατζουνιές στο πρόσωπο και πάλι από την ίδια αιτία, γι' αυτό εκτιμάται ότι πιθανόν κοιμήθηκε τη νύχτα στα χωράφια.

Η μικρούλα εξαφανίστηκε από την μάντρα παλιών αυτοκινήτων του παππού της, όπου είχε πάει με τους γονείς της για το Πάσχα και βρέθηκε, 20 ώρες αργότερα, στην περιοχή Αφαία Χαϊδαρίου, περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισης. Ουδείς γνωρίζει πώς το παιδί βρέθηκε εκεί, ενώ ο παππούς του δήλωσε πεπεισμένος πως η εξαφάνιση της εγγονής του ήταν απαγωγή και κατήγγειλε πως είναι σχεδόν σίγουρος για το ποιος ευθύνεται! «Το παιδί το πήρε χέρι! Κόβω το κεφάλι μου και θα τον βρώ αυτόν, ξέρω περίπου ποιος είναι», ανέφερε στους δημοσιογράφους, ενώ, αν και απέφυγε να πει λεπτομέρειες, πρόσθεσε «έχω διαφορές με κάποιον και πιστεύω πως αυτός είναι».

Την ίδια ώρα, οι γονείς της Μαρίας τέθηκαν υπό κράτηση μετά την κατάθεσή τους στην Αστυνομία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραμέληση ανηλίκου, ενώ θα δώσουν εξηγήσεις εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BINTEO-NTOKOYMENTO: Η στιγμή που εντοπίζεται η μικρή Μαρία που έψαχνε ΟΛΗ η Ελλάδα

ΜΟΝΟ στο STAR η γυναίκα που βρήκε τη Μαρία: Είδα ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ - ΕΦΥΓΑΝ μόλις μαζεύτηκε κόσμος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top