Σπαρακτικές ΕΙΚΟΝΕΣ: Από καντήλι η φωτιά που σκότωσε τη μητέρα και το παιδάκι

Τι λένε στο STAR γείτονες της άτυχης μητέρας

Σπαρακτικές ΕΙΚΟΝΕΣ: Από καντήλι η φωτιά που σκότωσε τη μητέρα και το παιδάκι

Σπαρακτικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του STAR από το σπίτι στον Άγιο Δημήτριο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο σήμερα, ανήμερα του Πάσχα, μία μητέρα και το μόλις 4 ετών παιδάκι της.

Το μικρό διαμέρισμα που ζούσαν το τετράχρονο αγοράκι και η μητέρα του στον Άγιο Δημήτριο, τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε λίγα λεπτά.

Κανείς από τους γείτονες δεν κατάλαβε το παραμικρό, ούτε ο αδελφός της γυναίκας που μένει στο ίδιο οίκημα.

Τα παιχνίδια του μικρού παιδιού έχουν μείνει στη θέση τους, εκεί όπου μέχρι χθες έπαιζε ανέμελα. Κάποια είναι μισοκαμμένα, άλλα είναι άθικτα…

«Χθες πήγαν στην εκκλησία να πάρουν το Άγιο Φως. Ξέχασαν κάποιο κερί μήπως; Έτσι νομίζω» είπε στο STAR κάτοικος της περιοχής, ενώ ένας άλλος κάτοικος τονίζει ότι η μητέρα του παιδιού δούλευε σκληρά για να τα βγάλει πέρα.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 08.30 το πρωί. Οι πυροσβέστες που πήγαν εκεί απεγκλώβισαν από την κρεβατοκάμαρα την 37χρονη μητέρα και το γιο της αλλά δεν είχαν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, η φωτιά προήλθε από αναμμένο καντήλι. Ξεκίνησε από το σαλόνι και η άτυχη μητέρα με το παιδί της πέθαναν από τις αναθυμιάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top