ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR:Σκουλήκια και κατσαρίδες βρέθηκαν μέσα στο φαγητό των προσφύγων στον Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-ντοκουμέντο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR:Σκουλήκια και κατσαρίδες βρέθηκαν μέσα στο φαγητό των προσφύγων στον Πειραιά!

​Τραγικές είναι οι συνθήκες που ζουν οι μετανάστες στον Πειραιά, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι μέσα στο φαγητό που τους έδιναν υπήρχαν και κατσαρίδες.

Με ανακούφιση δέχονται την μεταφορά τους στο κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά. Το βίντεο που θα δείτε είναι αποκαλυπτικό.

Οι μετανάστες έχουν μπει στο λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στο κέντρο φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά και πανηγυρίζουν. Όπως υποστηρίζουν δεν άντεχαν άλλο την κόλαση που ζούσαν στον Πειραιά αλλά και το φαγητό που τους έδιναν.

Μάλιστα έδειξαν στον δημοσιογράφο του STAR, Βαγγέλη Γκούμα, ότι μέσα στα πιάτα τους δεν υπήρχε μόνο κακής ποιότητας τροφή αλλά ακόμη και κατσαρίδες!

Όχι μόνο ένας αλλά και άλλοι μετανάστες έδειξαν εικόνες από μερίδες ρύζι με κατσαρίδες που τους έδιναν, όπως υποστηρίζουν, κάποιοι υπεύθυνοι σίτισης.

Οι εικόνες που κατέγραψε και σήμερα η κάμερα του STAR προκαλούν ντροπή και αγανάκτηση. Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι θα απομακρυνθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες πριν τις ημέρες του Πάσχα, στον σταθμό Ε1 δεν υπάρχουν επιβάτες αλλά μετανάστες οι οποίοι κοιμούνται μέσα στην βρώμα και περιμένουν πότε θα υπάρξουν θέσεις στα κέντρα φιλοξενίας για να πάνε.

Οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες που αποβιβάζονται ή επιβιβάζονται στα πλοία απλά παρακολουθούν την Ειδομένη του Πειραιά.

Σκηνές, δεκάδες παιδιά να παίζουν στα σκουπίδια και ολόκληρες οικογένειες να βιώνουν το δικό τους δράμα.

Αυτή την στιγμή στο λιμάνι του Πειραιά αναμένουν περίπου 2.700 πρόσφυγες και μετανάστες για να μεταφερθούν στα κέντρα φιλοξενίας όπου θα τους παρέχεται όπως λένε φαγητό χωρίς κατσαρίδες και άλλα έντομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top