Επανόρθωση για γαλακτοβιομηχανία «ΦΑΡΜΑ Δ. ΤΣΙΓ��ΟΣ ΕΠΕ»

Για ρεπορτάζ του σταθμού μας

​Σχετικά με την από 15 Απριλίου 2016 Εξ��δικη Διαμαρτυρία-Όχληση και Πρόσκληση της εταιρείας με το διακριτικό τίτλο «ΦΑΡΜΑ Δ. ΤΣΙΓΚΟΣ ΕΠΕ» η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας και εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων, την οποία παραλάβαμε στις 22 Απριλίου 2016, δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Στις 15 Απριλίου 2016 προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού μας ρεπορτάζ, με τίτλο “Βαφτίζουν «ελληνικό» το γάλα άγνωστης προέλευσης”, επιμέλειας του δημοσιογράφου κ. Λάμπρου Δεμερτζή, το οποίο αφορούσε στην εισαγωγή ξένου γάλακτος και τη μεταπώληση του από ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες, παρανόμως, ως ελληνικού.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ χρησιμοποιήθηκαν πλάνα αρχείου, μεταξύ των οποίων τυχαία και εκ παραδρομής συμπεριλήφθησαν και εικόνες από κάποια από τα παραγόμενα προϊόντα, τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις και το προσωπικό της εξωδίκως δηλούσας εταιρείας.

Η εταιρεία μας δηλώνει ρητά ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να θιγεί η φήμη, η προσωπικότητα, η πίστη και το κύρος της εξωδίκως δηλούσας εταιρείας με το διακριτικό τίτλο «ΦΑΡΜΑ Δ. ΤΣΙΓΚΟΣ ΕΠΕ» και των υπαλλήλων της καθώς και ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε εν γνώσει μας μετάδοση αναληθών ισχυρισμών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top