Πάσχα 2016: Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς! Συνωστισμός σε λιμάνια και ΚΤΕΛ- Στο πόδι η Τροχαία

Η Αθήνα αδειάζει

Πάσχα 2016: Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς! Συνωστισμός σε λιμάνια και ΚΤΕΛ- Στο πόδι η Τροχαία

​Μεγάλη Πέμπτη, σήμερα, και ήδη οι πρώτοι εκδρομείς έχουν αρχίσει να αδειάζουν τις πόλεις για να περάσουν το Πάσχα στην επαρχία.

Μάλιστα, αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό αλλά και στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας. Το αδιαχώρητο επικρατεί και στα ΚΤΕΛ αλλά και στους σταθμούς των τρένων.

Για αυτό τον λόγο η τροχαία βρίσκεται επί ποδός στα οδικά δίκτυα ενώ θα ισχύσουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σε ετοιμότητα θα βρίσκεται το σύνολο των δυνάμεων της διεύθυνσης τροχαίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκδρομείς, κατά την έξοδό τους για τον εορτασμό του Πάσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας, ειδικά συνεργεία θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία, όπου αυτό θα απαιτηθεί, ενώ έχουν δοθεί εντολές στο προσωπικό για αυστηρή εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην παραβίαση του ορίου ταχύτητας, την οδήγηση υπό την επιρροή αλκοόλ, την αντικανονική προσπέραση, την οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους και τη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

Στην ίδια ανακοίνωση, απευθύνεται έκκληση στους οδηγούς να είναι συνεργάσιμοι, ώστε να εξασφαλιστεί η κυκλοφοριακή τάξη και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΟΣ θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Πάσχα-Με ΗΛΙΟ θα ψήσουμε τον οβελία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top