Ήλιος και λίγα σύννεφα σήμερα! Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου!

Αναλυτικά η πρόγνωση - Πρώτη ανάρτηση: 01.02

Ήλιος και λίγα σύννεφα σήμερα! Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου!

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε για σήμερα Μεγάλη Τετάρτη.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους μέτριους 4-5 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. �� θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top