ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ! Ο πιο ΣΕΞΙ αστυνομικός στον κόσμο είναι Κρητικός-ΦΩΤΟ

Τι αποκαλύπτει σε συνέντευξή του

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ! Ο πιο ΣΕΞΙ αστυνομικός στον κόσμο είναι Κρητικός-ΦΩΤΟ

Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να συναντήσουν αυτόν τον αστυνομικό από την Κρήτη. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκη που είναι ο πιο σέξι αστυνομικός στον κόσμο!

Ο Γιάννης Παπαδάκης είναι μέλος της ομάδας Δίας αλλά παράλληλα ασχολείται και με το μόντελινγκ.

aaaaaaa.jpg

Ξένες ιστοσελίδες τον έχουν ανακηρύξει ως τον «πιο σέξι ένστολο της αστυνομίας», έχοντας κάνει κατά καιρούς αφιερώματα για εκείνον, με τα δημοσιεύματα να στέκονται στην εξωτερική του ομορφιά.

Ο νεαρός αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί φλερτ εν ώρα υπηρεσίας από γυναίκες. «Έχει συμβεί κάποιες φορές. Πάντως, εγώ φρόντισα να μην δώσω το παραμικρό δικαίωμα.

papadakis1100.jpg

0-------------------papadak.jpg
Άλλωστε, όπως σου είπα, έχω μάθει να σέβομαι τη στολή που φοράω», ανέφερε σε συνέντευξή του, προσθέτοντας «τις γυναίκες τις τραβάει η στολή. Ίσως δείχνουν κάποια προτίμηση στους αστυνομικούς ενδεχομένως επειδή είναι brutal, λόγω του εξοπλισμού τους».

Όσο για το ότι έχουν γράψει για εκείνον και ξένα μέσα, σχολίασε: «Nαι, είναι αλήθεια. Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε site του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά site. Εντάξει για εμένα αυτός ο τίτλος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα.»


0-------------------papadakismesa3.jpg

0-------------------papadak (1).jpg

0-------------------papadakis.mesa2.jpg

Πηγή: allyou

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ποια πανελίστρια έχει μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τον σέξι αστυνομικό από την Κρήτη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top