Ακόμη να ησυχάσει η ψυχή του Βαγγέλη-Ο σκληρός δίσκος και το μαχαίρι ανατρέπουν την υπόθεση

Εθελοντές ερευνητές ψάχνουν στοιχεία για την υπόθεση Γιακουμάκη-Μεγάλη κινητοποίηση

Ακόμη να ησυχάσει η ψυχή του Βαγγέλη-Ο σκληρός δίσκος και το μαχαίρι ανατρέπουν την υπόθεση

​Νέα στοιχεία φτάνουν στα χέρια της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ετερόκλητες ομάδες ερευνητών συνεχίζουν να αναζητούν τις «άγνωστες» πτυχές της εξαφάνισης που θα μπορούσαν να δέσουν την δικογραφία.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» πρώτη φορά στα αστυνομικά χρονικά ένα θάνατος – ο θανατος του Βαγγέλη-προκαλεί τόσο μεγάλη κινητοποίηση ομάδων που αποκαλούνται «εθελοντικές ομάδες ερευνητών» και οργανώνονται μέσω του διαδικτύου. Βασικός στόχος τους είναι να αναζητήσουν στοιχειά που θα αποδείξουν ότι ο θάνατος του Βαγγέλη δεν ήταν μια απλή αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το προανακριτικό υλικό δεν στοιχειοθετείται μέχρι στιγμής το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για κανέναν από τους κατηγορούμενους .

Η ανακρίτρια πάντως που χειρίζεται την υπόθεση είναι ιδιαίτερα προσεκτική και αναζητά συνεχώς νέους μάρτυρες και πρόσθετα στοιχεία, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι «πιστεύουμε ότι πρόκειται για δολοφονία» .

Το πειστήριο που λείπει και θα μπορούσε να λύσει το μυστήριο είναι ένας «εξαφανισμένος» σκληρός δίσκος. Σε αυτόν εκτιμάται ότι έχει αποθηκευτεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο που περιέχουν άγριους τραμπουκισμούς με θύμα τον Βαγγέλη.

Ένας από τους ερευνητές που αποφάσισε με δική του πρωτοβουλία να ασχοληθεί με την υπόθεση είναι ο ντέντεκτιβ Κωνσταντίνος Σπύρου, ο οποίος θα υποβάλλει στην ανακρίτρια φάκελο με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μετά από έρευνα 13 μηνών, προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο Βαγγέλης δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.

Στο υλικό που έχει παραδώσει στην ανακρίτρια ο κ.Σπύρου σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι «το μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα του Γιακουμάκη απείχε 1,5 μέτρο από την σορό, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα. Το μαχαίρι αυτό δεν ανήκε στον Βαγγέλη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top