Welcome to Greece: Συμπλοκές, συλλήψεις και κλοπές στο λιμάνι μπορείς να δεις!

Έχουμε ήλιο, θάλασσα και... 53.817 πρόσφυγες και μετανάστες!

Welcome to Greece: Συμπλοκές, συλλήψεις και κλοπές στο λιμάνι μπορείς να δεις!

​Ένας 18χρονος Αφγανός τραυματίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε συμπλοκή μεταξύ ομάδας μεταναστών στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Πύλη Ε1 της Ακτής Βασιλειάδη του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε γρήγορα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από όπου και εξήλθε, ενώ με την άμεση επέμβαση του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής που εκτελούσαν Υπηρεσία στην περιοχή, το επεισόδιο έληξε ομαλά.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 20χρονου Αφγανού, καθώς και του τραυματία.

Χειροπέδες σε ανήλικο Αφγανό που ήθελε να κλέψει ποτά!

Επίσης, για απόπειρα κλοπής συνελήφθη ένας ανήλικος Αφγανός, ο οποίος εντοπίστηκε από ομάδα ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Πύλης Ε1 του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, εντός σταθμευμένου φορτηγού οχήματος δημοσίας χρήσεως στο οποίο δεν επέβαινε κανείς, κατά την προσπάθειά του να προβεί σε κλοπή μέρους του φορτίου του, το οποίο αποτελούνταν από αλκοολούχα ποτά.

Ελλάδα: Ήλιος, θάλασσα και 53.817 πρόσφυγες και μετανάστες

Εν τω μεταξύ, στους 53.817 ανέρχονται οι πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης. Από αυτούς 29,298 άνθρωποι βρίσκονται σε χώρους φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα.

Στην Αττική, οι πρόσφυγες και μετανάστες στους χώρους φιλοξενίας ανέρχονται σε 14.359, εκ των οποίων 3.294 άτομα βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται 7.899 πρόσφυγες και μετανάστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top