Με… ομπρέλα το Σαββατοκύριακο: ΔΕΙΤΕ σε ποιές περιοχές θα βρέξει!

Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι-Πρώτη ανάρτηση: 23/04/2016 01:00

Με… ομπρέλα το Σαββατοκύριακο: ΔΕΙΤΕ σε ποιές περιοχές θα βρέξει!

Από τον ήλιο… στη βροχή, θα μας πάει ο καιρός, καθώς το Σαββατοκύριακο αναμένονται ακόμα και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα, Σάββατο, θα έχουμε κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία και από τις βραδινές ώρες σε περιοχές της Στερεάς και της Θράκης.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και την Κυριακή, με νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ στα ηπειρωτικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταιγίδες.

Αναλυτικά, σήμερα, ανά περιοχή:

Αττική: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά των βορειότερων περιοχών. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, όπως και στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Άνεμοι μετ��βλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις, στα ανατολικά και νότια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 και στα δυτικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 και στα βόρεια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top