Ανακοίνωση ΚΕΕΛΠΝΟ: Η 17χρονη Αφγανή στο Ελληνικό ΔΕΝ πέθανε από λεπτοσπείρωση

Το θέμα που ανέδειξε αποκλειστικά το STAR

Ανακοίνωση ΚΕΕΛΠΝΟ: Η 17χρονη Αφγανή στο Ελληνικό ΔΕΝ πέθανε από λεπτοσπείρωση
«Αποκλείεται με βάση την κλινική εικόνα της ασθενούς και τις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν, η 17χρονη Αφγανή που διέμενε στον καταυλισμό του Ελληνικού με την οικογένειά της, να προήλθε από λεπτοσπείρωση». Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει, ότι δεν πρέπει να προκαλείται σύγχυση και ανησυχία για τις αιτίες κατάληξης του περιστατικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως σχετικά με το τραγικό περιστατικό της 17χρονης Αφγανής, που κατέληξε στο ΓΝΑ Λαϊκό, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ενημερώνει με βάση τα ακριβή δεδομένα που του δόθηκαν, ότι το ενδεχόμενο λεπτοσπείρωσης, το οποίο αναφέρθηκε από ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποκλείεται με βάση την κλινική εικόνα της ασθενούς και τις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ως εκ τούτου δεν πρέπει να προκαλείται σύγχυση και ανησυχία στην κοινή γνώμη, για τις αιτίες της δραματικής κατάληξης του περιστατικού, για το οποίο εκφράζεται η λύπη και η συμπάθεια του Οργανισμού, στους οικείους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε αυτοάνοσο νόσημα αποδίδεται ο θάνατος της 17χρονης στο Ελληνικό

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ στο Ελληνικό μια μέρα μετά το θάνατο της 17χρονης προσφυγοπούλας

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Η πρώτη τραγική απώλεια στο Ελληνικό-17χρονη μετανάστρια ΠΕΘΑΝΕ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Ελληνικό μετά το θάνατο της 17χρονης! Για λοιμώδη νοσήματα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ γιατροί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top