Προϊστάμενος της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε «φακελάκι» και πιάστηκε επ’ αυτοφώρω

Απαίτησε λάδωμα για να βγάλει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος!

Προϊστάμενος της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε «φακελάκι» και πιάστηκε επ’ αυτοφώρω

​Υπάλληλος της Περιφέρειας της Αττικής ζήτησε «φακελάκι» από 37χρονο υδραυλικό για να του ανανεώσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πιάστηκε στα πράσα από τους άνδρες της αστυνομίας!

Ο 37χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και μια ημέρα μετά, άνδρες της ΕΛΑΣ του έστησαν παγίδα. Έπιασαν τον υπάλληλο επ’ αυτοφώρω με τα προσομοιωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια.

«Με πήρε απ’ έξω και μου είπε: ''Θα μου φέρεις αυτά τα χρήματα, θα πληρώσεις αυτό το πρόστιμο, θα φέρεις φωτογραφίες και θα στην φτιάξω την άδεια''. Κανονικά στους καιρούς που ζούμε δεν θα έπρεπε να ζητάει κανείς χρήματα» λέει ο υδραυλικός που έκανε την καταγγελία στον Alpha.

Ο υπάλληλος της Περιφέρειας που ήθελε το λάδωμά του δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Προϊστάμενο του τμήματος Επαγγέλματος.

Η Περιφερειακή Αρχή επικοινώνησε με για να λάβει σχετική ενημέρωση και αναμένει άμεσα τις προβλεπόμενες ενέργειες όπως την άσκηση ποινικής δίωξης προκειμένου να ανασταλούν τα καθήκοντά του, και το κατηγορητήριο για να τεθεί σε αργία και να παραπεμφθεί πειθαρχικά.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top