Κρήτη: Ένα σπρώξιμο στοίχισε τη ζωή σε ΑΥΤΟΝ τον 18χρονο- «Σου άξιζε» του φώναξε μία κοπέλα

Ο σοκαριστικός θάνατος που ταρακούνησε το νησί

Κρήτη: Ένα σπρώξιμο στοίχισε τη ζωή σε ΑΥΤΟΝ τον 18χρονο- «Σου άξιζε» του φώναξε μία κοπέλα

​Ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο που ένα μικρό δρομάκι στα Μάλια βάφτηκε με το αίμα του 18χρονου Άρτσι Λόιντ από τη Μεγάλη Βρετανία.

Πριν λίγες μέρες η ανατριχιαστική υπόθεση ξαναζωντάνεψε μέσα στις αίθουσες του δικαστηρίου του Γουίντσεστερ. Ο δικαστής κατέληξε ότι ο θάνατος του ήταν «αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας από αμέλεια»

O νεαρός έκανε πέρσι διακοπές με τους φίλους του στην Κρήτη προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία του στις εξετάσεις για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο.

artsi.jpg
Ωστόσο, ένα βράδυ ενώ διασκέδαζε με τους φίλους του στα Μάλια, δέχτηκε επίθεση από έναν μπάρμαν. Ο τελευταίος φέρεται να έσπρωξε τον 18χρονο με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του στο κράσπεδο του πεζοδρομίου έξω από το κλαμπ.

Ο δικαστής Γκράχαμ Σορτ αποφάνθηκε ότι η επίθεση ήταν μια «εσκεμμένη και εκ προθέσεως πράξη» η οποία αποδεικνύεται «πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας».

Ανακοινώνοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανέφερε: «Δεν προκύπτει ότι υπήρχε η πρόθεση να προκ��ηθεί ο θάνατος του 18χρονου. Αλλά ο θάνατος του ήταν ακούσια συνέπεια του γεγονότος ότι ο 18χρονος σπρώχτηκε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο, χτύπημα το οποία τον οδήγησε στο θάνατο. Συμπεραίνεται λοιπόν ότι ο θάνατος του αποδίδεται σε ανθρωποκτονία από αμέλεια».

Τι συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2015

Ο αδικοχαμένος 18χρονος διασκέδαζε με συνομήλικους φίλους του στα Μάλια, και ήταν επί ώρες με ένα ποτήρι αλκοόλ στο χέρι.

Σε ένα από τα κλαμπ της περιοχής γνώρισε και τον 23χρονο Βρετανό μπάρμαν . Νωρίς το πρωί ξανασυναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο. Ο μπάρμαν ήταν παρέα με δύο νεαρές Βρετανίδες.

aaa1_453_355.jpg
Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα εμφανώς μεθυσμένο, άρχισε να λέει διάφορα στις δύο κοπέλες, με αποτέλεσμα ο μπάρμαν να τον χαστουκίσει.

Ο νεαρός παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κολλητός του, μία από τις κοπέλες του φώναξε «σου άξιζε». Εκείνη τη στιγμή ωστόσο έδωσε την εντύπωση στους φίλους του, ότι απλώς ήταν υπερβολικά μεθυσμένος.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει στο πόρισμα του, ότι ο θάνατος του 18χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από την πτώση του στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο 18χρονος που πέθανε μετά από καυγά στα Μάλια

Μάλια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 23χρονος που κατηγορείται για το θάνατο 18χρονου

Μάλια:ΝΕΚΡΟΣ 18χρονος Βρετανός μετά από καυγά με μπάρμπαν-ΠΕΘΑΝΕ από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top