Καρτέρι ΘΑΝΑΤΟΥ στον Άλιμο! «Γάζωσαν» επιχειρηματία με καλάσνικοφ και 14 σφαίρες

Διέφυγαν με κλεμμένο όχημα- Λίγη ώρα αργότερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό- Πρώτη ανάρτηση 08:47

Καρτέρι ΘΑΝΑΤΟΥ στον Άλιμο! «Γάζωσαν» επιχειρηματία με καλάσνικοφ και 14 σφαίρες

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε επιχειρηματία!

Ήταν στις 00.55 όταν οι δράστες «γάζωσαν» το αυτοκίνητο, στο οποίο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί ο 42χρονος επιχε��ρηματίας, στην οδό Κεφαλληνίας, στον Άλιμο. Οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ και στο σημείο εντοπίστηκαν 14 κάλυκες από σφαίρες! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα από την αριστερή πλευρά και πως είναι νεκρός.

Ο 42χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε μπαρ στη λεωφόρο Συγγρού, στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών και είχε εκτίσει ποινή.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν μ' ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Σμύρνη και έφερε πλαστές πινακίδες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε μια πυρκαγιά αυτοκινήτου που εκδηλώθηκε στο Ελληνικό λίγη ώρα αργότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός (καλάσνικοφ, γεμιστήρες) και θεωρείται πιθανό τόσο το όπλο όσο και το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Άλιμο. Τα ευρήματα έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση στο Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top