ΑΚ��ΤΑΛΛΗΛΑ γυμναστήρια: Τι πρέπει να προσέχετε πριν κάνετε εγγραφή

Ειδικά τώρα που… καλοκαιριάζει

​Οι γυμνασμένοι κοιλιακοί, είναι ευσεβής πόθος πολλών Ελλήνων, οι οποίοι ασκούνται καθημερινά για να τους αποκτήσουν ή να τους διατηρήσουν.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει και τα ρούχα να λιγοστεύουν πολλοί σπεύδουν στα γυμναστήρια, με κίνδυνο όμως πολλές φορές να πέσουν θύματα επιτήδειων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα γυμναστήριο στην καρδιά της Αθήνας.

Οι γυμναστές εμφανίζονταν για λίγο, δεν υπήρχε μόνιμη γραμματεία και αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης προκειμένου να του κάνουν τα παράπονα τους και να ζητήσουν τα χρήματα τους πίσω… Το αποτέλεσμα ήταν να μην τα παίρνουν ποτέ.

Το γυμναστήρι�� είχε ζητήσει άδεια από το δήμο Αθηνών το 2013 η οποία είχε απορριφθεί, γιατί δεν πληρούνταν οι κατάλληλες προδιαγραφές. Ωστόσο συνέχισε να λειτουργεί παράνομα χωρίς οι υπηρεσίες να το ελέγξουν.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του καταναλωτή, το τελευταίο τρί��ηνο οι καταγγελίες για γυμναστήρια που παρέχουν ελλιπείς υπηρεσίες έχουν αυξηθεί κατά 20%.

Ο συνήγορος του καταναλωτή συνιστά στον κόσμο να προσέχει τις προκαταβολές που δίνει σε γυμναστήρια προκειμένου να επωφεληθεί από κάποια προσφορά.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top