"ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ" μας κάνει ο καιρός! ΔΕΙΤΕ ποια είναι η πρόγνωση για το Πάσχα

Τι λέει στο Star ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης

"ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ" μας κάνει ο καιρός! ΔΕΙΤΕ ποια είναι η πρόγνωση για το Πάσχα

​Από Απρίλη.... καλοκαίρι μας έχει πάει ο καιρός αυτές τις μέρες, όμως ένα μικρό διάλειμμα με βοριάδες, θα επαναφέρει τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Aπό το απόγευμα της Τετάρτης, έρχονται δυνατοί βοριάδες, που θα τραβήξουν τη θερμοκρασία προς τα κάτω, στα... φυσιολογικά, δηλαδή, επίπεδα.

«Ουσιαστική αλλαγή του καιρού θα έχουμε την Πέμπτη με θυελλώδεις βοριάδες, λίγες βροχές στη Μακεδονία και τη Θράκη και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 25» είπε στο Star ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Οι θυελλώδεις άνεμοι δεν θα κρατήσουν πολύ, αφού από την Παρασκευή μας αποχαιρετούν, σπρώχνοντας πάλι σε... ανοδική πορεία τον υδράργυρο.

«Από την Κυριακή και μέχρι τις πρώτες μέρες της βδομάδας ο καιρός θα είναι γενικά άστατος με συννεφιά κατά περιόδους και τοπικές βροχές στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 26 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 23 βαθμούς στα νησιά», πρόσθεσε ο κύριος Ανανδρανιστάκης.

Τα νέα για το Πάσχα φαίνονται καλά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο καιρός δείχνει διά��εση να συμβαδίσει με την όμορφη άνοιξη. Ίσως κάνουμε και τις πρώτες μας βουτιές!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top