Το Πάσχα έρχεται και η αγορά θα γεμίσει με εισαγόμενα αρνιά!Νονοί-έμποροι τα βαπτίζουν ελληνικά

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του Star

​Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα οι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν πως επιτήδειοι ετοιμάζονται να σπρώξουν στην αγορά αρνιά από την Ρουμανία και τα Σκόπια τα οποία θα βαφτίζονται ελληνικά.

Περίπου 26.000 εισαγόμενα αρνιά από την Ρουμάνια, σύμφωνα με τις καταγγελίες κτηνοτρόφων, θα κατακλύσουν την αγορά ως...ελληνικά. Ζητούν λοιπόν να γίνουν αμέσως έλεγχοι ειδικά στα σφαγεία της Βορείου Ελλάδος.

Ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων αναζητά όπως μας λέει τον Υπουργό για να τον ενημερώσει... αλλά δεν τον βρίσκ��ι! Και κάπου εδώ αρχίζει η μάχη της τιμής του πασχαλινού οβελία.

Οι Έλληνες κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να μην πουλήσουν αμνοερίφια σε τιμή κάτω των 6 ευρώ το κιλό την περίοδο του Πάσχα και σύμφωνα με τον σύνδεσμο ελληνικής Κτηνοτροφίας δεν αποκλείεται η τιμή να εκτοξευθεί μέχρι και τα 10 ευρώ το κιλό.

Για να είστε σίγουροι, τι γλώσσα θα μιλάει το αρνάκι που θα αγοράσετε, ακούστε μερικές συμβουλές. Οι παλαιότεροι ξέρουν...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top