Λάρισα:Καρέ καρέ ληστεία σε κοσμηματοπωλείο-Βούτηξαν χιλιάδες ευρώ κι έφυγαν σαν κυρίες! ΒΙΝΤΕΟ

Η ιδιοκτήτρια δίνει αμοιβή για τον εντοπισμό τους

Ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη Λάρισα ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο από την κλοπή κοσμημάτων που έκαναν δυο γυναίκες και δίνει αμοιβή για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι ίδιες γυναίκες έχουν κάνει και άλλα χτυπήματα σε καταστήματα της περιφέρειας.

Το εν λόγω κοσμηματοπωλείο είναι από τα πιο γνωστά στην πε��ιοχή και καθημερινά δεκάδες πελάτες το επισκέπτονται. Οι δυο κυρίες, ηλικίας περίπου 50 ετών, μπήκαν στο κατάστημα και είπαν στην ιδιοκτήτρια ότι ήθελαν να αγοράσουν ένα κολιέ για δώρο.

«Δεν μιλούσαν ελληνικά, Σπαστά ισπανικά; Ρουμάνικα; Δεν μπορώ να καταλάβω “per mama” μου είπαν… και καλά ισπανικό» περιγράφει η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, Νάνσυ Γιανούλια.
Μετά τις αλλεπάλληλες δοκιμές κοσμημάτων, έβαλαν το σχέδιο τους σε εφαρμογή. Η κυρία με την άσπρη μπλούζα βάζει πίσω από την τσάντα της την θήκη με τα κοσμήματα σαν να μην τρέχει τίποτα. «Φαίνεται απλό. Είναι η μέθοδός τους, δεν το καταλαβαίνεις» εξηγεί η ιδιοκτήτρια.
Στη συνέχεια, οι κυρίες με τα σπαστά ελληνικά σπρώχνουν στην άκρη την θήκη με τα κοσμήματα και λίγα λεπτά αργότερα, με πολύ φυσικές κινήσεις, ρίχνουν επάνω ένα μπουφάν. «Με πήραν τηλέφωνο από τη Ναύπακτο, το έχουν κάνει και σε άλλους συναδέλφους» τονίζει η κ. Γιανούλια.
Το μπουφάν καλύπτει την θήκη με τα κοσμήματα και η κυρία τα αρπάζει. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ έκαναν φτερά μέσα σε 7 λεπτά. Τόσος ήταν ο χρόνος που οι δυο γυναίκες έμειναν μέσα στο κοσμηματοπωλείο, σύμφωνα με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

«Η αξία των κοσμημάτων είναι πολύ μεγάλη, δεν μιλάμε για 20.000-30.000 ευρώ. Σε όποιον βοηθήσει πάντως να βρεθούν, δίνεται αμοιβή»

Από την αστυνομία ήδη εξετάζουν το βίντεο και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις δυο γυναίκες αλλά και αν τελικά εμπλέκονται και σε άλλ��ς κλοπές κοσμημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top