ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR-Μετανάστες κάνουν χρήση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Μονοκατοικία στην πλατεία Βικτωρίας μετατράπηκε σε hot spot!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR-Μετανάστες κάνουν χρήση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

​Μια μονοκατοικία στην πλατεία Βικτωρίας έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε hot spot καθώς όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του Bαγγέλη Γκούμα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε αυτό φιλοξενούνται πάνω από 200 μετανάστες.

Μέσα σε ένα βράδυ μεταφέρθηκαν σε αυτό το κτίριο άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά που δεν άντεχαν άλλο τις άθλιες συνθήκες στο hot spot του Πειραιά.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν χωριστεί σε οικογένειες και ουσιαστικά αυτοδιαχειρίζονται την μονοκατοικία στην οποία μένουν δωρεάν.

Όμως ακόμη και έτσι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές…

μνηγξγηξ.jpg
Η κάμερα του Star συνάντησε επίσης και μια νεαρή Αφγανή στην πλατεία Βικτωρίας να κρατά στην αγκαλιά της την μόλις 25 ημέρων κόρη της που πάσχει από ίκτερο.

Όπως ανέφερε, στον Ελαιώνα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα.

Την ίδια ώρα, σοκάρει η αποκάλυψη κάποιων προσφύγων ότι άλλοι πρόσφυγες αγοράζουν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, κάνουν χρήση και στη συνέχεια προκαλούν προβλήματα στα hot spot καθώς επιτίθενται σε γυναίκες.

Πάντως, το πρόβλημα με την διαχείριση των μεταναστών πλέον φαίνεται ότι γιγαντώνεται, αφού υπάρχει μεγάλο θέμα με την διαχείριση του ελέγχου από τους υπευθύνους με άγνωστα αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top