Απίστευτο: Πήγαν να κλέψουν μετασχηματιστή, ο ένας πέθανε και τον δήλωσαν ως εξαφανισμένο!

Συνελήφθησαν οι δυο συνεργοί του νεκρού 38χρονου

Απίστευτο: Πήγαν να κλέψουν μετασχηματιστή, ο ένας πέθανε και τον δήλωσαν ως εξαφανισμένο!

​Μια απίστευτη υπόθεση εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, καταφέρνοντας να μάθουν τι συνέβη με την εξαφάνιση και τον θάνατο ενός 38χρονου άνδρα, υπηκόου Βουλγαρίας.

Έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας, προέκυψε ότι ο 38χρονος, μαζί με έναν 28χρονο ομοεθνή του και έναν 39χρονο Έλληνα, είχαν πάει τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Αγριλιά, με σκοπό να αφαιρέσουν μετασχηματιστή ρεύματος από κολώνα της ΔΕΗ.

Ωστόσο, την στιγμή που ο 38χρονος προσπαθούσε να αφαιρέσει τον μετασχηματιστή υπέστη ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι δυο άλλοι συνεργοί του, ο 39χρονος και ο 28χρονος, επικοινώνησαν αρχικά με το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και στη συνέχεια μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, όπου δήλωσαν ότι ο 38χρονος είχε εξαφανιστεί, λέγονας στους αστυνομικούς πως είχαν πάει μαζί με τον 38χρονο στην Αγριλιά για να ψαρέψουν.

Αμέσως μετά, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί άρχισαν έρευνες στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Αγριλιάς, ώστε να εντοπίσουν τον 38χρονο, αλλά μάταια.

Μερικές ώρες αργότερα, η σορός του 38χρονου εντοπίστηκε από έναν μελισσοκόμο σε θαμνώδη περιοχή.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί και αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση, συνέλαβαν τους δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για πιθανή εμπλοκή των δύο ανδρών σε παρόμοιες κλοπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top