«Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» σήμερα στο Ψυχικό

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη, με την υποστήριξη του Bloode, διοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας»

​Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη, με την υποστήριξη του Bloode, διοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας», με στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος ΣΑΣΜ, σε συνεργασία με το αντικαρκινικό-ογκολογικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δράσεις για μικρούς και μεγάλους, όπως εικαστικά εργαστήρια, ανοικτή συζήτηση για τη δωρεά οργάνων και παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Σκουφοκοκκινίτσα» της Μαρίνας Γιώτη. Επίσης, ομάδα εθελοντών θα μαγειρεύει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για του επισκέπτες.

Η αιμοδοσία και υπόλοιπες εκδηλώσεις θα γίνουν σήμερα Κυριακή 17/4, από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ., στη Σχολή Μωραΐτη, Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, στο Παλαιό Ψυχικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη, στο 210 6756970 και στο info@sasm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top