Πάτρα: Μητέρα είχε στην κατάψυξη το νεκρό έμβρυό της γιατί δεν μπορούσε να το αποχωριστεί!

Τι λέει η ίδια-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη πρ��ν από δύο ημέρες στην Πάτρα. Μητέρα απέβαλε στο 409 Νοσοκομείο της Πάτρας, ωστόσο κατάφερε και πήρε το νεκρό έμβρυο και στη συνέχεια το κατέψυξε στο σπίτι της.

Το περιστατικό κατεγράφη στην γυναικολογική κλινική. Η γυναίκα είχε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου στην κουζίνα του σπιτιού της και όπως είπε στο dete.gr, το κρατούσε εκεί μέχρι να βρει που θα το θάψει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και χρειάστηκε, για να γίνει η ταφή του εμβρύου, η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπου.

Η γυναικα σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πελοπόννησος'', έχει άλλα πέντε παιδιά ηλικίας 5 - 12 ετών και το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου άκουσε τη μητέρα να λέει ότι είχε καταψύξει το έμβρυο γιατί δεν μπορούσε να το αποχωριστεί!

Στην συνέχεια η κοινωνική λειτουργός ειδοποίησε την Διεύθυνση Μέριμνας της Περιφέρειας, ψυχολόγος της οποίας την επισκέφθηκε σπίτι της.

Η κοινωνική υπηρεσία της Περιφέρειας θα της σταθεί για όσο χρειαστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top