Λέσβος: «Κρύβουν» τους μετανάστε�� για την επίσκεψη του Πάπα

Επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας

​Επιχείρηση «σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ξεκινήσει από από την αρχή της εβδομάδας στη Λέσβο, με στόχο να αδειάσει η πόλη κυρίως της Μυτιλήνης και ειδικότερα το λιμάνι της, από μετανάστες που βρίσκονται στο νησί και για διάφορους λόγους παραμένουν εδώ.

Το σχέδιο εκτελείται για την επικείμενη ��πίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου με άκρα μυστικότητα και σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν προχωρήσει ακόμα και σε συλλήψεις.

Κανείς δεν γνωρίζει – τουλάχιστον επίσημα – που μεταφέρονται οι μετανάστες που απομακρύνονται από την Προκυμαία της Μυτιλήνης.

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, λένε ότι μεταφέρονται στον Καταυλισμό Φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στον Καρά – Τεπέ, ενώ κάποιες άλλες πηγές, αναφέρουν ότι συγκεντρώνονται στο κάμπινγκ που έχουν δημιουργήσει εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ στην περιοχή Τσαμάκια της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δίνονται εντολές ώστε να μην μετακινηθούν προς την πόλη κατά την ημέρα της επίσκεψης του Πάπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιερώνυμος: "Να μην είναι ταξίδι φιγούρας η επίσκεψη του Πάπα"

ΑΥΤΟ είναι ΟΛΟ το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στη Λέσβο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top