Προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ… κλέβουν κοσμήματα και χρήματα!

Μία 80χρονη γυναίκα περιγράφει το σοκ που βίωσε

Προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ… κλέβουν κοσμήματα και χρήματα!

Απίστευτα τεχνάσματα βρίσκουν κακοποιοί για να ληστεύουν, κυρίως ηλικιωμένους. Ένα από τα θύματά τους μίλησε στο STAR και την Κατερίνα Μαστραντωνάκη, περιγράφοντας πως κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να της κλέψουν τα κοσμήματα μίας ολόκληρης ζωής.

«Έπαθα σοκ απ’ αυτό, γέρασα από τότε απότομα» περιγράφει η κυρία Ελένη, η οποία πέρασε τα 80, αλλά γέρασε μέσα σε μια μέρα όταν κακοποιοί της έκλεψαν όλες τις αναμνήσεις. Κοσμήματα ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας, «παρμένα με πολλή αγάπη παρμένα με ένα όνειρο να τα προσφέρω στα παιδιά μου και να τους δώσω χαρά».

Η ίδια περιγράφει πως κατάφεραν να την ξεγελάσουν λέγοντας ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ. «Χτύπησε το κουδούνι, βγήκα για μέτρηση του ρολογιού. Δεν δείχνει να έχετε διαρροή ήταν δικό του τέχνασμα. “Θα πρέπει να είναι κάπου στην κουζίνα” μου είπε» εξηγεί η κ. Ελένη, η οποία του απάντησε πως δεν πρόκειται να τον πάει στην κουζίνα.
Χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια αλλά τελικά ο κακοποιός κατάφερε να πείσει την κυρία Ελένη να ανοίξει την πόρτα της και να πάει μέχρι την κουζίνα της, προκειμένου να κατεβάσει τον γενικό διακόπτη.
Ο κακοποιός έμεινε στην κουζίνα της ηλικιωμένης γυναίκας και την απασχολούσε επί μισή ώρα, όσο ο συνεργός του μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, έκλεβε τα κοσμήματα της. Άλλο ένα όπλο που χρησιμοποιούν οι απατεώνες είναι τα δήθεν τροχαία δυστυχήματα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top